Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Captain Morgan black 70cl

Soort: Sterke drank
Type: Rum
Land: jamaica
Inhoud 70 cl
Alcohol 40%
Smaak De donkere, volle kleur herbergt een rijke en zachte smaak die onmiskenbaar zijn, een top rum!

Captain Morgan, een zeer bijzondere Jamaicaanse rum, met een geschiedenis waar je u tegen kunt zeggen. Deze rum wordt geproduceerd door de bekende Diageo en is vernoemd naar de piraat Henry Morgan uit de zeventiende eeuw. In het jaar 1654, verliet de jonge Henry Morgan zijn geboorteland Wales voor West-Indi�. Henry Morgen was een geboren leider en werd snel een beroemde kapitein en een wettelijke piraat. Zijn strijdlust die gaf voor de belangen van de bevolking leverde hem een ridder orde op in 1680. Henry Morgan was een plantage-eigenaar en gouverneur van Jamaica, waar hij heeft gewoond tot aan zijn dood in 1688. Eeuwen later werd hij het boegbeeld voor een bedrijf dat werd net zo beroemd als de man zelf, ‘De Captain Morgan Rum Company’.

€ 17,99 € 17,99

Captain Morgan black 70cl

Aanbieding


 • Kalmoes beerenburg 100cl

  Kalmoes Beerenburg wordt gemaakt volgens familierecept en volgens ambachtelijke standaarden. Het zachte komt vooral van kamoeswortel. Daarin proef je kaneel, nootmuskaat en gember

  Meer informatie

  Aanbieding
 • Sonnema berenburg 100cl

  De geschiedenis van Sonnema begint al in 1860. En hoewel het bedrijf nu natuurlijk heel anders werkt dan destijds, zijn sommige dingen niet veranderd. Het recept van Berenburg bijvoorbeeld!

  Meer informatie

  Aanbieding