Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Talisker 10 years 20cl

Soort: Sterke drank
Type: Whisky
Land: Schotland
Streek: islands
Inhoud 20 cl
Alcohol 46%
Type Islay malt.
Geur In de neus heeft deze whisky heerlijke aroma's. Hij is scherp, afgerond en bevat mooie rook-accenten
Smaak Volledige moutigheid, licht stroperig, met zuurheid en een zeer grote peperige ontwikkeling.

Talisker is een Schotse Single Malt island whisky, afkomstig van het grootste Britse eiland Skye. Sinds enige jaren is dit eiland door en brug verbonden met het vaste land. Talisker is opgerichtt in 1830 door Hugh en Kenneth MacAskill en uitgebreid in 1900. Deze whisky word geproduceerd door de gelijknamige distilleerderij in Carbost. Deze distilleerderij behoort tot de United Distillers & Vintners, dat eigendom is van het Diageo Concern. In 1960 is vrijwel de hele distilleerderij afgebrand. Men slaagde er naderhand in 5 exacte replica’s te maken van de originele ketels, waardoor de kenmerkende Talisker-smaak behouden kon blijven.

€ 17,99

Talisker 10 years 20cl  • Kalmoes beerenburg 100cl

    Kalmoes Beerenburg wordt gemaakt volgens familierecept en volgens ambachtelijke standaarden. Het zachte komt vooral van kamoeswortel. Daarin proef je kaneel, nootmuskaat en gember

    Meer informatie

  • Sonnema berenburg 100cl

    De geschiedenis van Sonnema begint al in 1860. En hoewel het bedrijf nu natuurlijk heel anders werkt dan destijds, zijn sommige dingen niet veranderd. Het recept van Berenburg bijvoorbeeld!

    Meer informatie