Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Licor 43 35cl

Soort: Sterke drank
Type: Likeur
Land: Spanje
Inhoud 35 cl
Alcohol 31%
Smaak Een volle adembenemende smaak van vanille, sinaasappel en kruiden.

Mateloos populair, de Licor 43 is een Spaanse afterdinner likeur die de afgelopen jaren flink aan bekendheid wint en vrijwel iedereen die ermee in aanraking komt omzet tot een liefhebber van de vanille smakende likeur. Naast vanille zitten er nog 42 andere ingrediŽnten in het heerlijke drankje, vandaar ook de naam Licor 43 wat dus een verwijzing is naar de complexe en welgebalanceerde inhoud. Alle gebruikte ingrediŽnten zijn 100% natuurlijk en bestaan uit onder andere verschillende fruitsappen en extracten van aromatische planten. Voordat de likeur gebotteld wordt gaat deze mix van ingrediŽnten eerst voor een periode van 12 maanden een rijpproces door wat gebeurt op vaten. Zo komen de mooie aromatische smaken vrij en kunnen die goed met elkaar mengen. Het resultaat is een heerlijke likeur die een enorme smaakexplosie teweeg brengt, bij opening van de fles stromen de wonderbaarlijke aroma’s de kamer in die uitnodigend vragen om geproefd te worden. Elke slok is weer een nieuw avontuur waarbij nieuwe smaken ontdekt worden, smaken die wij herkenden; een zachte advocaat smaak met subtiele en aangename tonen van vanille en karamel. Lekker! Licor 43 is van origine een Spaanse likeur en is daarom ook wel onder de namen Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres.

€ 13,99

Licor 43 35cl  • Kalmoes beerenburg 100cl

    Kalmoes Beerenburg wordt gemaakt volgens familierecept en volgens ambachtelijke standaarden. Het zachte komt vooral van kamoeswortel. Daarin proef je kaneel, nootmuskaat en gember

    Meer informatie

  • Sonnema berenburg 100cl

    De geschiedenis van Sonnema begint al in 1860. En hoewel het bedrijf nu natuurlijk heel anders werkt dan destijds, zijn sommige dingen niet veranderd. Het recept van Berenburg bijvoorbeeld!

    Meer informatie