Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Chateau Montifaud V.S.O.P. 35clcl

Soort: Sterke drank
Type: Cognac
Land: Frankrijk
Streek: cognac

CHATEAU MONTIFAUD COGNAC Château Montifaud ligt midden in het gebied van de cognac, regio fine champagne, in de plaats Jarnac. De familie Vallet van het Château Montifaud, produceert in de sesde generatie cognacs alleen van eigen wijngaarden met ca. 57 hectare, die zij in de beste percelen in de appelations 'Fine Petite Champagne en Fine Grande Champagne' controlée bezitten. Hier ontstaat hoog geclassificeerde krachtige cognac van fijn geslepen structuur met een vuurwerk van aromen. Een cognac met intensief en lange nagalm. In de vakmedia wordt Château Montifaud als "wereldwijs, vol gerijpt" beschreven. Hierbij komen kracht en vuur zonder te zwaar te zijn. Verder worden meerdere "imponerende aromagolven geattesteerd". De oogstjaren 1963, 1965 en 1967 zijn tot een ongeëvenaarde assemblage versmolten. Château Montifaud produceert geen massa, maar een voor deze toplocatie typische fijne cognac's met uitzonderlijke balans en ongeëvenaarde bloemengeur.

€ 19,99

Chateau Montifaud V.S.O.P. 35clcl  • Kalmoes beerenburg 100cl

    Kalmoes Beerenburg wordt gemaakt volgens familierecept en volgens ambachtelijke standaarden. Het zachte komt vooral van kamoeswortel. Daarin proef je kaneel, nootmuskaat en gember

    Meer informatie

  • Sonnema berenburg 100cl

    De geschiedenis van Sonnema begint al in 1860. En hoewel het bedrijf nu natuurlijk heel anders werkt dan destijds, zijn sommige dingen niet veranderd. Het recept van Berenburg bijvoorbeeld!

    Meer informatie