Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Metairie Chardonnay Barriques

Soort: Wijnen
Type: Witte wijnen
Land: Frankrijk
Streek: Languedoc
Inhoud 75 cl
Alc% 13%
Geur Vanille, perzik, peer.
Smaak Frisse aanzet daarna excotisch fruit met een klein botertje.
Druif Chardonnay.
Serveertip Kabeljauw, zalm, kreeft, mosselen en witvlees.

Sinds 1995 gevestigd in de Languedoc. De wijnen van Metairie kenmerken zich door hun volle en gulle smaken. De wijngaarden liggen in hoger gelegen gebieden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Deze moet constant en kwalitatief aan hoge eisen voldoen. Daarom gebruikt men de modernste vinificatietechnieken. Volgens de kenners heeft al deze moeite zeer zeker geloond!

€ 9,99

Metairie Chardonnay Barriques  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie