Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Saint Olive Reserve Chardonnay 5+1 gratis

Soort: Wijnen
Type: Witte wijnen
Land: Frankrijk
Streek: Vin De Pay Doc
Inhoud 75cl
Alc% 12.5%
Geur Blosem, geel fruit
Smaak Zuiver, helder, fris droog
Druif Chardonnay
Serveertip Heerlijke aperiatiefwijn of te combineren bij Tortilla's-Vis en licht gevogelte

De druiven van deze boerenhuiswijn worden handgeplukt en lang vergist op lage temperatuur. Een zuivere,heldere frisse droge unoaked Chardonnay uit de Lanquedoc. Geur- Bloesem en geel fruit en mooi rond. Heerlijke aperiatiefwijn of te combineren bij Tortilla's-Vis en licht gevogelte.

€ 35,94 € 29,95

Saint Olive Reserve Chardonnay 5+1 gratis

Aanbieding


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie