Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Feudi di San Gregorio Rubrato

Soort: Wijnen
Type: Witte wijnen
Land: ItaliŽ
Inhoud 75cl
Geur De neus geurt overdadig naar rijp wild fruit.
Smaak De aanzet is goed in balans, fruitig met aan het eind een kleine, delicate balsamico touch.
Druif 100% Aglianico

Het in 1986 opgerichte Feudi di San Gregorio is vandaag de dag het symbool voor de wijnproductie in Zuid-ItaliŽ. Tradities worden zoveel mogelijk gewaarborgd, doch wordt nagestreefd om het meest haalbare potentieel te bereiken. Feudi di San Gregorio werkt uitsluitend met inheemse druivenrassen. Het domein is gelegen in Sorbo Serpico in de provincie Avellino. Ooit startte men met 30 ha, ondertussen is het wijngaardareaal uitgegroeid tot zo'n slordige 300 ha.

€ 14,99

Feudi di San Gregorio Rubrato

Nieuw


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie