Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Metairie Chardonnay 2+1 Gratis

Soort: Wijnen
Type: Witte wijnen
Land: Frankrijk
Streek: Vin De Pay Doc
Inhoud 75cl
Alc% 13%
Geur Complexe aroma's van linde, acacia, jasmijn, amandelpit, witte perzik en citrusvruchten
Smaak fris en evenwichtig
Druif Chardonnay
Serveertip Bij Aperitief, schaal en schelpdieren

Metairie wordt gemaakt van druiven uit wijngaarden gelegen tussen Narbonne en Limoux. Maar elk van hun terroir en microklimaat bieden een breedscala aan nuances, aroma's en bloemige noten in de wijnen. Sommige wijngaarden zijn typisch mediterraans en zorgen voor genereuze wijnen met Diepgang.

€ 25,50 € 17,00

Metairie Chardonnay 2+1 Gratis

Aanbieding


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie