Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Mandois brut

Soort: Wijnen
Type: Champagne
Land: Frankrijk
Streek: Champagne
Inhoud 75cl.
Alc% 12%
Kleur Wit.
Smaak Fruitige aroma’s en minerale tonen op de achtergrond. Fijne krachtige mousse. Goede droge afdr
Druif 40 % Chardonnay - 30 %Pinot Meunier - 30 % Pinot Noir.
Type Brut.

De wijngaarden liggen verspreid over 12 dorpen, en omvatten percelen in de CŰte des Blancs, de hellingen van Epernay en de regio rond Sezanne. Het champagnehuis werd in 1735 opgericht door Jean Mandois. De champagnes liggen bewaard in een kelder uit 1800.

€ 34,99

Mandois brut  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie