Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Veuve Clicquot Demi Sec

Soort: Wijnen
Type: Champagne
Land: Frankrijk
Streek: Champagne
Inhoud 75 cl
Alc% 12%
Kleur Wit.
Smaak Rond, zacht en fris met rijp fruit smaken. Lang, fris en kruidig ​​op de finish.
Druif Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay.
Type Demi Sec
Geniet van deze Demi-Sec met taarten van peer, crêpes Suzette, crème brûlee.

Veuve Clicquot Demi-Sec Champagne is de perfecte Champagne voor degenen die de voorkeur aan een beetje zoetigheid in hun bubbels!

€ 54,99

Veuve Clicquot Demi Sec  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie