Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Cascina Ghercina Barbaresco 2 flessen 25% korting

Soort: Wijnen
Type: Rode wijnen
Land: ItaliŽ
Inhoud 75 cl
Alc% 14%
Geur Elegant met balsamicotonen
Smaak Warm, mondvullend, met een mooie strutuur, zijdezacte tannines en een lange afdronk
Druif Nebbiolo
Serveertip Fazant, duif, kalkoen, wit vlees, rijpe kazen

Actie! Nu de tweede fles Barbaresco voor de halve prijs! Cascina Ghercina is opgericht in 1910 en is gelegen aan de kleine rivier de Ghercina. Het exclusieve microklimaat is een belangrijke factor voor de 9 ha wijngaarden. In 2002 is er een compleet nieuw ondergronds pand gebouwd met een oppervlakte van 5000 m2. De wijnstokken staan aangeplant op een bodem van gesteente, mergel en kalk met zanderige ondergrond. De druiven worden geheel met de hand geoogst en ondergaan een strenge selectieprocedure.

€ 39,98 € 29,98

Cascina Ghercina Barbaresco 2 flessen 25% korting

Aanbieding


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie