Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Palena Rose 2+1 Gratis

Soort: Wijnen
Type: Rosť wijnen
Land: Chili
Streek: central valley
inhoud 75 cl
Alc% 13,5%
Geur Mooie geur van licht fruit in combinatie met kersen.
Smaak Diepe volle evenwichtige fruitige smaak.
Druif Cabernet Sauvignon.
Serveertip Heerlijk als aperitief of bij diverse gegrilde visgerechten.

Vanwege het droge zomerseizoen weerstaan Chileense wijngaarden besmetting, en door natuurlijke geografische barrières zijn de komst van Phylloxera en andere ziekten er tegen beschermd. Door de afwezigheid van deze bedreigingen, kunnen de producenten in hun wijngaarden met een verminderde dosis van chemische middelen toe.

€ 23,97 € 15,98

Palena Rose 2+1 Gratis

Aanbieding


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie