Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Mistigris Rose 2+1 Gratis

Soort: Wijnen
Type: Rosť wijnen
Land: Frankrijk
Streek: Vin De Pay Doc
inhoud 75cl
Alc% 12,5%
Geur Breed Boeket van perzik, abrikoos, rode besjes en hints van bloemen en kersen.
Smaak Mooie Nuances van zowel geel, rood als wit fruit aangevuld met een dosis lichte kruiden en een citru
Druif Syrah- Muscat
Serveertip Salades, gegrild vlees en Vis

Mas de Gachon is gelegen in de gemeente Lunel-Viel , op de kiezelstenen heuvels met een Zuid-Oostelijke Expositie, wat zorgt voor wijnen met een hoge kwaliteit. de wijngaard is volledig organisch en ze produceren vooral cepagewijnen , maar ook Lanquedoc AOP wijnen.

€ 43,50 € 29,00

Mistigris Rose 2+1 Gratis

Aanbieding


  • Reuter Dusemund Riesling Trocken

    Waar men vroeger nog alleen maar dacht bij Moezelwijnen aan zoet en goedkoop……Iedereen kent het nog wel, zelf meegemaakt of van verhalen. In de 70er jaren van de vorige eeuw stond er bij iedere verjaardag wel een goedkope fles Moezel op tafel. Literflessen met een goedkope doordraai schroefdop. Hoe anders is het tegenwoordig. Ook in de Moezel maakt men wijnen van een hoog kwaliteitsniveau. Zoals deze Reuter Dusemund Riesling Trocken. Een droge wijn van het huis Dusemund. Typisch Riesling, heerlijk droog en ook nog betaalbaar!

    Meer informatie

  • Kuhlman Platz Pinot Blanc

    De wijngaarden liggen in het hart van het Grand Cru gedeelte van de Elzas, verspreid over bekende dorpen als: Ribeauvillť, Hunawihr, en Riquewihr. De aanplant van druivenrassen bestaat uit: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling, Muscat, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc. Het grootste deel van de opbrengst is afkomstig van telers. Zij bewerken in totaal 200 hectare. De gemiddelde jaarlijkse productie in hectoliters bedraagt 2 miljoen flessen. De gigantische investering in kelderapparatuur maakt het mogelijk om de wijnen in de beste omstandigheden te laten rijpen en op te voeden.

    Meer informatie