Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Moet & Chandon Imperial Brut 75cl

Soort: Unieke cadeau's
Type: Unieke Cadeau's
Land: Frankrijk
Inhoud 75 cl
Alc% 12%
Geur Fruitige geur, met hints van groene appel & witte bloemen.
Smaak Smaken van peer, perzik & appel.
Druif Pinot Noir, Pinot Meunier & Chardonnay.

Moët & Chandon’s faam is gebaseerd op de consistente en specifieke stijl van het champagnehuis. De naamsbekendheid is immense groot en stijl van het huis is in één woord te vangen, namelijk compleet. Dit komt door de goede samenhang, fijne balans en de Brut Impérial is gecomponeerd uit zo’n 150 verschillende wijnen, gewonnen uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier en afkomstig uit alle delen van Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel vins de réserve – mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren. Brut Impérial refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de champagne van Moët & Chandon. Impérial, de perfecte combinatie van alcohol, suiker en zuren. Wereldwijd de meest verkochte en best gekende champagne.

€ 46,99

Moet & Chandon Imperial Brut 75cl • Westmalle Tripel

  Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappistenbier dat gedurende drie weken nagist in de fles (9,5% alcohol). Het is een complex bier met een fruitige geur en een mooie, genuanceerde hopneus. Het is zacht en romig in de mond, met een bittere toets gedragen door het fruitaroma. Een uitzonderlijk bier, met veel finesse en elegantie. En met een heerlijk lange afdronk. De Westmalle Tripel wordt wel eens de "moeder van alle tripels" genoemd. Dit type bier werd in 1934 voor het eerst in de abdij van Westmalle gebrouwen naar aanleiding van de ingebruikname van de nieuwe brouwzaal. De huidige formule blijft al sinds 1956 - dus meer dan 50 jaar - nagenoeg onveranderd.

  Meer informatie

  Nieuw
 • De Molen Geschenkset

  Bijzondere geschenkset, met 6 speciaalbieren van Brouwerij de Molen: Op & Top, Hop & Liefde, Vuur & Vlam, Storm & Bliksem, Moord & Doodslag en Bommen & Granaten. Brouwerij de Molen is een craftbeer brouwerij in Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Wij brouwen alleen bieren in stijlen die onze eigen voorkeur hebben. Voorbeelden daarvan zijn bieren die zouden kunnen vallen in de categorieën Stout, Porter, Barley Wine, Bitter, Pale Ale, Sour, Lager en Saison. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en proberen originele en progressieve bieren te creëren. We gebruiken alleen de beste mout, hop en gist zoals zoveel brouwerijen dat uiteraard doen. Onze recepten en brouwprocessen zijn echter heel specifiek om te kunnen bereiken waar we naar streven. De aroma’s, de smaken en de bitterheid die uniek zijn voor ons bier en dat over de hele wereld zo gewaardeerd wordt.

  Meer informatie

  Nieuw