Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

Fanta orange

Soort: Frisdrank
Type: Frisdrank
150 cl

Fanta is een koolzuurhoudende frisdrank van The Coca-Cola Company. Fanta is begonnen als sinaasappeldrank met koolzuur. Momenteel heeft Fanta verschillende smaken zoals Orange, Mandarin, Fruit twist, Lemon, Skwizz lime light, Orange light, Lemon light, Apple en Pink Kiss light. In Nederland heeft Fanta ook nog de smaken Pomelo, Red fruit, Cassis en Lemon (ook Zero variant). Fanta ontstond in 1940 tijdens de Tweede Wereldoorlog in Essen (Duitsland) toen Coca-Cola Duitsland niet meer aan de juiste ingrediŽnten voor cola kon komen en daarom een eigen variant maakte. Tot ongeveer 1941 ontving Coca-Cola Duitsland overigens nog originele ingrediŽnten uit de VS, ondanks het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1939

€ 1,99

Fanta orange  • Bar le Duc Bruisend Rood

    Bar-le-Duc is natuurlijk mineraalwater dat van nature mineraalarm is en dus geschikt voor een zoutarm dieet. Neutraal van karakter. Omdat Bar-le-Duc laag mineraalhoudend is kan het door iedereen gedronken worden.

    Meer informatie

  • Coca Cola

    Coca-Cola is een merk cola. Het is een suikerhoudende koolzuurhoudende frisdrank die wordt verhandeld door The Coca-Cola Company. Het is sinds 1893 als handelsmerk geregistreerd. Inmiddels zijn het logo, de flessen en de drank samen een wereldwijd bekend icoon voor de Amerikaanse levensstijl.

    Meer informatie