Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Verder winkelen

't Goeye Goet 75cl(bestelartikel)

Soort: Bieren
Type: Bieren
Land: Nederland
Inhoud 75 cl
Alc% 8%
Smaak Krachtig met een aangenaam bitter.
Type Donker bier.

Winterbier wordt gebrouwen in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. Het bier is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde mouten, en wat warme kruiden is het een krachtig zwaar donker bier, enigermate aromatisch en heeft een aangenaam bitter. Het winterbier is een bier, dat zoals in het verleden gebeurde, voor de winter aanbrak werd gebrouwen. Het bier werd gedurende de wintermaanden gedronken bij voorkeur geschonken gedronken op een temperatuur tussen 10"C en 12"C.

€ 9,99

't Goeye Goet 75cl(bestelartikel)

Nieuw


 • Karmeliet Tripel

  Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien. De aanbevolen schenkingstemperatuur van Tripel Karmeliet ligt rond de 6-9 graden Celsius.

  Meer informatie

  Nieuw
 • La chouffe zwaar blond 75 cl

  Bier uit de Belgische ardennen. Het is blond bier van hoge gisting met nagisting op de fles. De smaaksensatie die La Chouffe teweeg brengt kan het best worden beschreven als zoetig, kruidig en licht bitter.

  Meer informatie