Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Feudi di San MarzanoFuedi_di_San_Marzano_001

In 2003 besloten twee bedrijven “Cantine San Marzano” en “Farnese Vini” samen te werken om een nieuwe wijnhuis te starten. Ze doopten dit project tot “Feudi di San Marzano”, met als doel om de potentie die puglia biedt volledig te benutten, om hoge kwaliteit wijnen te maken van de lokale druivensoorten. Door de fusie tussen deze 2 grote bedrijven beschikte de wijnmakerij "Feudi di San Marzano over 500 hectare grond en de meest geavanceerde middelen voor vinificatie van de regio.

Wijnstokken en ontwikkeling

De wijngaarden beschikken over enkele van de oudste druivenstokken van ItaliŽ (80 jaar en ouder). De opbrengst per wijnstok wordt bewust zeer laag gehouden om een hoge kwaliteit te garanderen. De kelders bevinden zich 18 meter onder de grond in een rots. Een ideale omgeving voor de ontwikkeling van de wijnen.

Feudi di San Marzano met korting kopen?

Regelmatig hebben wij aanbiedingen op ons wijnassortiment. Wilt u als eerste weten wat onze laatste aanbiedingen zijn? Schrijf u dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook versturen wij zo nu en dan kortingscodes en coupons waarmee u extra voordelig kunt winkelen bij Mijnslijter.nl.

Bekijk ook ons online assortiment van Feudi di San Marzano.