Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

MontGras

MontGras_merkViña MontGras beschikt over meer dan 150 ha wijngaarden, beplant met druivensoorten zoals Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

MontGras is een jong bedrijf met zeer moderne werkwijze. Vanaf de oprichting van dit bedrijf in 1992 specialiseerd MontGras zich in het produceren van hoge kwaliteitswijnen. Het wijnhuis hanteert vooruitstrevende technologieŽn en wordt bijgestaan door een groep van nationale en internationale professionals, die hen constant in staat stellen tot het ontwikkelen en innoveren van nieuwe technieken.

MontGras, samen met 5 andere wijnmakers uit Colchagua Valley, richtte de Colchagua Valley Wine Route (Ruta del Vino del Valle de Colchagua) op in 1996 om wijn-tourisme te ontwikkelen.

Voor MontGras is het voortbrengen van wijn een kunst op zich.

 

 

xxx met korting kopen?

 

Regelmatig hebben wij aanbiedingen op ons wijn assortiment. wil u als eerste weten wat onze laatste aanbiedingen zijn? schrijf u dan in voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief. Ook versturen wij zo nu en dan kortingscodes en coupons waarmee u extra voordelig kunt winkelen bij Mijnslijter.nl

 

-Inschrijven Nieuwsbrief