Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Tommasi Viticoltori dal 1902


Tommasi_merkValpolicella

Tommasi Viticoltori ligt in Pedemonte, een klein dorp in het hart van de "Valpolicella Classico" regio, in het noordwesten gedeelte van Verona.
Van grootvader Giacomo Tommasi's kleine wijngaard, is het Tommasi landgoed hard gegroeid over de jaren en op de dag van vandaag beschikt het over meer dan 195 hectaren grond.

 

Lago di Garda

Het Fossa Granara landgoed ligt in Castelnuovo del Garda en beschikt over de wijngaarden Villa Fontana en Bosco del Gal. Het gebied is gezegend met een mild klimaat

Villa Fontana produceerd de druiven Corvina, Rondinella, Molinara en Dindarella gebruikt voor de productie van Bardolino DOC en de rosť Chiaretto Bardolino Doc.

Wijngaard Bosco del Gal is beschermd door een klein bos en bewerkt met Trebbiano, Garganega, Malvasia en Cortese de druiven worden gebruikt voor de productie van Custoza Doc.

 


xxx met korting kopen?

Regelmatig hebben wij aanbiedingen op ons wijn assortiment. wil u als eerste weten wat onze laatste aanbiedingen zijn? schrijf u dan in voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief. Ook versturen wij zo nu en dan kortingscodes en coupons waarmee u extra voordelig kunt winkelen bij Mijnslijter.nl

-Inschrijven nieuwsbrief