Winkelwagen

Assortiment

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Monte Zovo

MonteZovo_merkenHet Monte Zovo familiebedrijf ligt in Caprino Veronese, een gemeente in de provincie Verona Italie.

In 1908 werd het wijnhuis opgericht door Carlo Cottini. De naam ‘Zovo,’ verwijst naar een heuvel. Het wijngaardbezit ligt op 73 hectare.

Nu is Monte Zovo een zelfstandig bedrijf geleid door Diego Cottini, kleinzoon van Carlo Cottini.

 

Landgoed en kelder

De bezittingen zijn verdeeld over twee landgoederen. Een in het herkomstgebied van de Bardolino. Alle wijnen die hiervan afkomstig zijn worden op de markt verokocht onder de naam, ‘Ca Linverno.’ De wijngaarden liggen op een 300 meter hoge heuvel tussen het gardameer onderaan de heuvels van Monte Baldo.
 
Het tweede wijnhuis, Palazzo Maffei, ligt in de regio Valpolicella. De wijngaarden liggen op een hoogte van 400 meter. Hier worden druiven zoals de Amarone, Valpolicella Superiore en Ripasso geproduceerd.

Ook heeft Monte Zovo een Ondergrondse wijnkelder met een verticale positie, gelijk aan de heuvel waaraan het gebouw zich bevindt.

 

 

xxx met korting kopen?

Regelmatig hebben wij aanbiedingen op ons wijn assortiment. wil u als eerste weten wat onze laatste aanbiedingen zijn? schrijf u dan in voor onze 2 wekelijkse nieuwsbrief. Ook versturen wij zo nu en dan kortingscodes en coupons waarmee u extra voordelig kunt winkelen bij Mijnslijter.nl

-Inschrijven nieuwsbrief