Licor 43 70cl

  • Sterke drank
  • Likeur
  • Spanje
  • 70 cl
  • 31%
  • Een volle adembenemende smaak van vanille, sinaasappel en kruiden.

Mateloos populair, de Licor 43 is een Spaanse afterdinner likeur die de afgelopen maanden flink aan bekendheid wint en vrijwel iedereen die ermee in aanraking komt omzet tot een liefhebber van de vanille smakende likeur.

Naast vanille zitten er nog 42 andere ingredienten in het heerlijke drankje, vandaar ook de naam Licor 43 wat dus een verwijzing is naar de complexe en welgebalanceerde inhoud. Alle gebruikte ingredienten zijn 100% natuurlijk en bestaan uit onder andere verschillende fruitsappen en extracten van aromatische planten.

Voordat de likeur gebotteld wordt gaat deze mix van ingredienten eerst voor een periode van 12 maanden een rijpproces door wat gebeurt op vaten. Zo komen de mooie aromatische smaken vrij en kunnen die goed met elkaar mengen.

Het resultaat is een heerlijke likeur die een enorme smaakexplosie teweeg brengt, bij opening van de fles stromen de wonderbaarlijke aroma s de kamer in die uitnodigend vragen om geproefd te worden. Elke slok is weer een nieuw avontuur waarbij nieuwe smaken ontdekt worden, smaken die wij herkenden; een zachte advocaat smaak met subtiele en aangename tonen van vanille en karamel. Lekker!

Licor 43 is van origine een Spaanse likeur en is daarom ook wel onder de namen Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres.

€ 19,99 € 17,99 Winkelwagen

Verder winkelen

Verder winkelen

Licor 43 70cl

Alternatief

Laatste bekeken