Saffron Vodka 70cl

  • Sterke drank
  • Wodka
  • Nederland
  • 70cl
  • 40%
Vodka Saffron is een premium kwaliteit vodka met de toevoeging van het specerij saffraan. De unieke smaak, geur en kleur van de vodka zijn dan ook te danken aan dit speciale ingredient. De saffraan die wordt gebruikt in Vodka Saffron komt van verschillende kwekers uit zeven landen: Frankrijk, Spanje, Italie, Turkije, Marokko, Iran, en Afghanistan. Van deze landen is Iran de grootste saffraanproducent.
 
Saffraan wordt ook wel het rode goud genoemd, omdat de productie zeer kostbaar is. Het moment van oogsten, de opslagcondities en de juiste verwerking zijn van groot belang bij de productie van saffraan. De actieve bestanddelen van saffraan zijn namelijk zeer gevoelig voor kwaliteitsverlies. De saffraanbloem groeit in ongeveer 8 maanden tijd en is daarna klaar om geoogst te worden. Het oogsten gebeurt met name in de maanden oktober en november.
 
De smaak van saffraan doet denken aan de zoete smaak van honing, maar is tegelijkertijd ook licht bitter. Hierdoor heeft de vodka een prettige, zachte afdronk. Door zijn zachtheid valt de vodka bij iedereen in de smaak.
€ 23,99 Winkelwagen

Verder winkelen

Verder winkelen

Saffron Vodka 70cl

Alternatief

Laatste bekeken